Roger Federer mal pred parížskym finále budíček o štvrtej

14.11.2011 Celý región

Odporúčame:

Švajčiarský tenista Roger Federer vyhral parížsky turnaj
 
PARÍŽ 14. novembra (WEBNOVINY) - Švajčiarsky tenista Roger Federer v nedeľu po triumfe na turnaji ATP Masters 1000 v Paríži priznal, že pred zápasom o titul s domácim Joom-Wilfriedom Tsongom ponocoval a dôvodom bola žena.

"Dúfal som, že tentoraz to bude v poriadku, ale napokon som uprostred noci zamieril s Mirkou za dcérkami, pretože jedna sa zobudila. Manželka navrhla, aby sme dieťa zobrali k nám do postele a ja som odvetil, že v poriadku. Nevzniesol som žiadnu námietku. Nechcel som rozbroj o štvrtej ráno," so smiechom povedal Federer a dodal: "V tejto sezóne sa čosi také stalo veľakrát, ale pravdou je, že som nebol v dvadsiatich piatich finále. Ani počas tohto parížskeho týždňa nebol skorý budíček výnimkou a možno ide o dobré znamenie, keď to nabralo takýto dobrý koniec."

Tridsaťročný bývalý líder svetového rebríčka ATP Federer má s manželkou so slovenským pôvodom Miroslavou Vavrinecovou dvojročné dvojičky Mylu Rose a Charlene Rivu. Budúci týždeň sa chystá obhajovať titul na koncoročnom "výberovom" šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne.
 

Vyberte región